Om oss

En bilskrot med kvalitet och miljö i fokus

Välkommen till ett företag med lång erfarenhet av skrotning och demontering av fordon av många slag. Vi hämtar skrotbilar av de flesta slag. Personbilar, skåpbilar, lättare lastbilar, fyrhjulingar, husvagnar, motorcyklar och alla slags fordon upp till 3 500 kilo – vi tar hand om de flesta typer av fordon. Har du en bil du behöver skrota så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig med hämtningen. Vår affärsidé är att slutskrota uttjänta bilar, återvinna järn- och metallskrot samt att demontera begagnade bilar.

Ett brett utbud reservdelar

Vi säljer även begagnade bildelar från de flesta etablerade bilmärkena och lagerför dessutom nya reservdelar. I vårt självplock hittar du reservdelar till mycket bra priser.

Hela vår verksamhet bygger på att vi ska uppfylla – och helst överträffa – miljökraven. Att återanvända reservdelar och material i högre grad är grundläggande för att samhället ska bli hållbart och det tar vi på allvar. Vi arbetar också varje dag med att minska föroreningarna och minska belastningen på miljön.

I vår verksamhet följer vi alltid gällande lagar, bestämmelser och avtal.

Våra medarbetare har relevanta kunskaper

Eftersom vi alltid strävar efter att motsvara de förväntningar som våra kunder har på oss så har alla våra anställda de kunskaper som behövs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt. Detta gäller även våra samarbetspartners som samtliga är etablerade och välrenommerade aktörer i branschen. Bland dessa finns bland annat Visma Inkasso, Svensk Batteriåtervinning, Stena Recycling och Skrotfrag.

Vi är medlemmar i Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund (SBR), en sammanslutning med syftet att verka för en sund och hållbar utveckling i branschen och att uppnå en så effektiv och miljövänligt återvinning av reservdelar och råvaror från bilar. Företaget är branschcertifierat enligt ett miljö-, kvalitets- och arbetsmiljösystem. Vi är dessutom auktoriserade av Länsstyrelsen och godkända som mottagningsstation av Bilretur.

Välkommen  – vi ser till att din bil tas tillvara på bästa möjliga sätt.

Vi återvinner och tar vara på din gamla bil