Tjänster

Vi hämtar din bil till skrotning

Vi är en av Stockholms mest erfarna och kunniga bilskrotar. Vi hjälper dig att hämta bilen, skrota bilen, demontera den och återvinna delarna.

Vi hämtar din bil vid behov. Så här går du till väga:

Börja med att boka hämtning online. När bokningen är klar skickar vi en bekräftelse med mejl eller sms. Sedan plockalr du fram den gula delen av registreringsbeviset (del 2) och skriver under. Detta bevis måste följa med bolen till skroten där den avregistreras hos Transportstyrelsen.

Vi hämtar sedan din bil och skrotar den inom några dagar. Om du är med vid hämtningen så får du ett mottagningsbevis. Transportstyrelsen skickar även ut en bekräftelse inom några dagar.

Välkommen att skrota bilen hos oss.

Begagnade och fabriksnya reservdelar

Letar du efter reservdelar till din bil? Välkommen till oss – här hittar du reservdelar till de flesta av de största bilmärkena och modellerna.

Hos oss beställer du snabbt, enkelt och när du vill. Antingen handlar du i vår webbshop eller så kommer du till vårt självplock- vi har ett ständigt uppdaterat utbud av reservdelar.

Välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta de reservdelar du behöver. Vi kan alltid utlova snabb och säker leverans till Stockholm och hela Sverige.

Vänta inte med att ersätta en defekt del

Kräver bilprovningen att du byter strålkastare på din bil? Har du ett slitet hjullager eller behöver du ett nytt tändstift. Hos oss hittar du ett stort sortiment reservdelar – både nya och begagnade.

En bil utsätts alltid för stora påfrestningar och utsätts för ett mycket hårt slitage. Men de går alltid att reparera och nästan alla bildelar går att byta ut. Och det finns ingen anledning att vänta – om du inte åtgärdar ett problem direkt så kan det leda till nya problem. Dessutom är det av trafiksäkerhetsskäl viktigt att inte ha några defekta delar på bilen.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Bildelar som behöver bytas ut med jämna mellanrum är bland annat bromsar, batteri, strålkastare, drivremmar och partikelfilter. Hos oss hittar du reservdelar av olika slag – om du är osäker så kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Välkommen att kontakta oss – experten på bildemontering och reservdelar i Stockholm.

Hos oss hittar du reservdelarna du behöver till din bil